Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Τι να προσέχεις για να έχεις ωραία εμφάνιση

Τι να προσέχεις για να έχεις ωραία εμφάνιση

Μία ωραία εμφάνιση αποτελεί μέλημα για κάθε σύγχρονη, μοντέρνα και στιλάτη γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της.

Για να την επιτύχουμε χρειάζεται καθημερινή φροντίδα, συνέπεια και να αφιερώνουμε λίγο χρόνο παραπάνω για τον εαυτό μας.

Ιδού μερικά απλά πράγματα που πρέπει να εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας για να είμαστε περιποιημένες, κομψές χωρίς υπερβολές.

1) Να έχεις οργανωμένη την ντουλάπα σου


Ναι ξέρω ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερός μας σύμμαχος και πολλές φορές δεν επαρκεί για να το κάνουμε, φρόντισε όμως να τακτοποιείς καθημερινά τα ρούχα σου για να τα βρείς έτοιμα όταν χρειάζεται.

Μια οργανωμένη ντουλάπα μας βοηθά να βρίσκουμε εύκολα τα ρούχα που χρειαζόμαστε και να κάνουμε τους σωστότερους συνδυασμούς.

2) Ντύσου ανάλογα με τον καιρό


Τσέκαρε κάθε πρωί τον καιρό και ντύσου ανάλογα. Το να ετοιμάζουμε τα ρούχα μας από το βράδυ είναι σωστό μεν αλλά πολλές φορές ειδικά τον χειμώνα είναι παρακινδυνευμένο.

3) Αφιέρωσε λίγο χρόνο παραπάνω


Μην βάζεις το ξυπνητήρι δέκα λεπτά πριν σηκωθείς. Ξέρω το πρωινό ξύπνημα είναι βασανιστήριο, απαραίτητη όμως προϋπόθεση για να προετοιμάσουμε μια ωραία εμφάνιση είναι η άνεση χρόνου γιατί ότι γίνεται βιαστικά οδηγεί σε λάθη και παραλείψεις.

4) Συνδύασε σωστά τα ρούχα σου


Κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει και οικονομικά και ακριβά κομμάτια που θα πρέπει να τα παντρέψουμε για να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Κανείς δεν μας εγγυάται ότι αν ντυθούμε εξ’ ολοκλήρου με ακριβά ρούχα θα έχουμε καλύτερη εμφάνιση, συνδύασέ τα σωστά και έξυπνα και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

5) Επέλεξε τα σωστά ρούχα


Μην επιλέγεις νούμερα μικρότερα με την προοπτική να αδυνατίσεις. Συμβιβάσου με την εξωτερική σου εμφάνιση και τις ιδιαιτερότητες που έχει το σώμα σου και επέλεξε τα ρούχα που ταιριάζουν στον τύπο του σώματός σου και πάντα θα δείχνεις κομψή και γοητευτική.

6) Σιδέρωνε τακτικά τα ρούχα σου


Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει το σιδέρωμα, είναι απαραίτητο όμως γιατί τα ρούχα όταν δεν είναι σιδερωμένα και είναι τσαλακωμένα φαίνονται φτηνιάρικα.

7) Διάλεξε το σωστό εσώρουχο


Δώστε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των εσωρούχων και ειδικά στο χρώμα που θα βάλετε. Δεν είναι ωραίο πράγμα να φαίνονται οι τιράντες από το σουτιέν, γιατί  όσο ωραία επιλογή σε ρούχα και αν έχετε κάνει αν διαγράφει το εσώρουχό σας κινδυνεύετε να ακυρώσετε ολόκληρο το outfit.

8) Έχετε πάντα ρούχα μπαλαντέρ


Πάντα υπάρχουν εκείνες οι μέρες που για διάφορους λόγους είτε λόγω τεμπελιάς είτε διανύουμε τις δύσκολες μέρες δεν ξέρουμε τι να βάλουμε.

Έχετε το εύκολο ρούχο για αυτές τις ημέρες που να είναι απλό και οικείο και να σας ταιριάζει. Μια εύκολη λύση θα μπορούσε να είναι ένα jean με ένα top από πάνω.

9) Μην παραμελείς τα μαλλιά σου


Εάν θέλεις το ντύσιμό σου να έχει στυλ τότε απαραιτήτως στυλ θα πρέπει να έχουν και τα μαλλιά σου. Σκέψου πόσο άσχημο αισθητικά θα ήταν εάν φορούσες ένα τέλειο σύνολο αλλά τα μαλλιά σου ήταν ατημέλητα! Πάντα πρέπει να δείχνεις όμορφη όχι μόνο εσύ αλλά και τα μαλλιά σου.

 10) Μην ξεχνάς το βάψιμο


Μπορεί το σώμα μας να υποδέχεται τα ρούχα μας, όμως το πρόσωπό μας υποδέχεται το μακιγιάζ. Πρέπει να βάφεσαι απλά χωρίς υπερβολές και να προσέχεις τι σου πάει.

Επέλεξε φυσικούς χρωματισμούς και δώσε ένταση εάν θες είτε με ένα έντονο κραγιόν είτε με έντονες βλεφαρίδες και σκιές. Έντονα και τα δύο δεν μπορεί να είναι.

Γνωρίστε τον εαυτό σας, τονίστε τα προτερήματά σας και κρύψτε τις ατέλειές σας με καθημερινή φροντίδα και συνέπεια.

Και μην ξεχνάτε πως "τα αγαθά κόποις κτώνται" όπως είπε και ο Αριστοτέλης.

Βρήκες χρήσιμο αυτό το άρθρο ; Γράψου στο blog της Primadonna για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου