Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Έντεκα τρόποι για να δείχνεις αδύνατη με τα ρούχα σου

Έντεκα τρόποι για να δείχνεις αδύνατη με τα ρούχα σου


Αν είσαι από αυτές που έχουν πάρει λίγα κιλά παραπάνω μην ανησυχείς υπάρχουν τρόποι να φορέσεις τα κατάλληλα ρούχα για να τα καμουφλάρεις.

Μην φοβάσαι όλες οι γυναίκες έχουμε πρόβλημα ακόμα και οι πολύ αδύνατες τα ψωμάκια τους έστω και κατά φαντασία τα έχουν.

Δεν είναι ανάγκη να τρέχεις στα γυμναστήρια, να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες και πολλά άλλα για να χάσεις τα κιλά σου.

Η μόδα ακολουθεί όλες μας ψηλές, κοντές, παχουλές, αδύνατες και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, συμβιβάσου με τον εαυτό σου και τα ελαττώματά σου και φρόντισε να κάνεις μερικά απλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να κρύψεις τις ατέλειές σου και να είσαι κομψή και στιλάτη.

Μερικά κόλπα για να δείχνεις αδύνατη φορώντας τα ρούχα σου


Μερικά κόλπα για να δείχνεις αδύνατη φορώντας τα ρούχα σου


Φρόντισε τα ρούχα που εφάπτονται στο σώμα σου να είναι σκούρα και χρώμα βάλε με το πανωφόρι που θα βάλεις. Συνήθως το μάτι πέφτει στα ανοικτά χρώματα.

Βάλε το σωστό εσώρουχο που να τονίζει τις καμπύλες σου και να μην σου δημιουργεί παχάκια εκεί που δεν υπάρχουν.

Φόρεσε ψηλά τακούνια και πλατφόρμες για να δείχνουν τα πόδια σου ψιλότερα και πιο λεπτά έτσι και το σώμα σου θα δείχνει το ίδιο. Για καλύτερο αποτέλεσμα διάλεξε παπούτσια στο χρώμα του δέρματος  όπως κάνουν οι stars.

Φόρεσε μακριά πανωφόρια. Οι μακριές ζακέτες, παλτό, μπουφάν και ότι άλλο πανωφόρι βάλετε όταν καλύπτει τους γοφούς δείχνει τον κορμό σου μακρύτερο. Εάν μάλιστα το αφήσετε και ανοικτό το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο. Εάν λόγω κρύου πρέπει να το έχετε κλειστό φροντίστε να είναι ανοιχτόχρωμο.

Φόρεσε ψηλόμεσες παντελόνες σε χαλαρή γραμμή με ένα πιο στενό μπλουζάκι αν το πρόβλημα το έχεις από την μέση και κάτω, και αντιστρόφως μπλούζα σε φαρδιά γραμμή με πιο στενό παντελόνι αν το πρόβλημά σου είναι από την μέση και πάνω.

Τα παντελόνια που καταλήγουν πιο πάνω από τους αστραγάλους τα λεγόμενα και cullotes ενδείκνυται γιατί φανερώνουν ένα κομμάτι του κορμιού σου που είναι αδύνατο.

Χρησιμοποίησε αξεσουάρ όπως φουλάρια, κασκόλ, μακριά κολιέ  αλλά και ζώνες που μπορούν να δείξουν την μέση μας πιο λεπτή και την σιλουέτα μας πιο αδύνατη. Αν όμως το πρόβλημά σου είναι σε αυτό το σημείο καλό είναι να τις αποφεύγεις.

Οι pencil φούστες που δεν είναι κολλητές στους γοφούς και κάθονται σωστά επάνω σου είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αν μάλιστα τις συνδυάσεις με το σωστό top και τα σωστά παπούτσια θα σου αφαιρέσουν αρκετά κιλά.

Μην φοράς οποιοδήποτε ρούχο με έντονα print. Προτίμησε αυτά που δεν έχουν καθόλου print ή αν έχουν να τα έχουν σε κάθετη μορφή.

Εάν σου αρέσουν τα κοντά φορέματα προτίμησε τα σε γραμμή Α και το ντεκολτέ να είναι V γιατί τα κόκαλα στο θώρακά σου σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Επίσης τα κρουαζέ φορέματα είναι μία  πολύ καλή επιλογή.

Τέλος πρόσεξε η τσάντα που θα κρατάς να είναι σε αναλογία με το σώμα σου. Αν είσαι μικροκαμωμένη απέφυγε τις μεγάλες τσάντες γιατί θα χαλάσουν τελείως τις ισορροπίες.

Σαφώς και υπάρχουν και άλλοι πολλοί τρόποι για να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία και να κρύψετε τα τρωτά σας σημεία φορώντας τα ρούχα σας.

Το Primadonna σας συμβουλεύει να παρακολουθείτε την μόδα και μέσα από αυτοσχεδιασμούς, πειραματισμούς  και τόλμη να την προσαρμόζεται στον εαυτός σας  γνωρίζοντας τα αδύνατα σημεία σας.

Σας άρεσε αυτό το άρθρο ; Θέλουμε τα σχόλιά σας και τις απόψεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου