Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Γυναικεία ρούχα Primadonna Πάτρα

Γυναικεία ρούχα Primadonna Πάτρα


Τα γυναικεία ρούχα Primadonna διαφέρουν γιατί είναι μοντέρνα και συνδυάζουν την άνεση, και την κομψότητα.

Είναι ρούχα με ιδιαίτερο στιλ με άριστη ποιότητα που θα σας βολέψουν στις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα μοντέρνα γυναικεία ρούχα Primadonna αυτής της σεζόν τονίζουν και με το παραπάνω την θηλυκότητά σας με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο.

Ρούχα με τέλεια εφαρμογή που αναδεικνύουν το σώμα σας, σε έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικη διάθεση για ένα πιο νεανικό και απόλυτα θηλυκό sexy στιλ.

Μοντέρνα ρούχα σε πιο κλασικές γραμμές με απαλά χρώματα για το γραφείο, τον επαγγελματικό σας χώρο χωρίς να υπολείπονται σε φινέτσα και θηλυκότητα.

Στο κατάστημα Primadonna θα βρείτε μοντέρνα γυναικεία ρούχα που θα σας κάνουν να ξεχωρίζεται και να μαγνητίζεται τα βλέμματα γύρω σας.

Ας δούμε μερικές κατηγορίες από τα γυναικεία ρούχα Primadonna



Μοντέρνα παντελόνια jean


Γυναικεία jean Primadonna Πάτρα
Τα jean παραμένουν πάντα πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών γιατί είναι εύκολα και διαχρονικά.

Υπάρχουν jean με καμπάνα – boyfriend skinny και για κάθε τύπο σώματος που θα κάνουν τις casual εμφανίσεις σας πολύ εντυπωσιακές.

Συνδυάστε τα με πουκάμισο ή με τα αέρινα ασύμμετρα μπλουζάκια της συλλογής μας για μοναδικές εμφανίσεις.


Άνετες και φαρδιές παντελόνες

Γυναικείες παντελόνες Primadonna Πάτρα

Οι γυναικείες παντελόνες είναι ένα γυναικείο ρούχο που χαρίζει άνεση, αρχοντιά και ρομαντική διάθεση.

Παντελόνες μονόχρωμες ή με print, δερμάτινες ή από βελούδινο ύφασμα συνδυασμένες με έξωμα μπλουζάκια ή με crop top θα σας χαρίσουν μια sexy και χαρούμενη διάθεση.

Ψηλόμεσα και κομψά παντελόνια

Γυναικεία παντελόνια Primadonna Πάτρα
Τα ψηλόμεσα παντελόνια κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών γιατί αναδεικνύουν το σώμα σας και τα πόδια φαίνονται ψηλότερα.

Είναι κομψά και δίνουν έναν <αέρα> στο γυναικείο σώμα. Έχουν λεπτομέρειες όπως κουμπιά, εξωτερικές ραφές, φερμουάρ που προσφέρουν ένα όμορφο αποτέλεσμα και απογειώνουν τις εμφανίσεις σας.



Αέρινες ολόσωμες φόρμες
Γυναικείες ολόσωμες φόρμες Primadonna Πάτρα

Αποφύγετε τα πολλά ρούχα με τους πολλούς συνδυασμούς και κάντε την δουλειά σας με ένα μόνο, φορώντας τις εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες που διαθέτουμε.

Ολόσωμες φόρμες με σχέδια για πιο νεανικό look ή μονόχρωμες για πιο κλασικό. Οι περισσότερες έχουν λεπτομέρειες όπως ανοίγματα στην πλάτη και τους ώμους για πιο μοντέρνο και sexy στιλ.
Είναι αέρινες με άνετες γραμμές και η θηλυκότητά σας θα απογειωθεί.

Μοντέρνα φορέματα για όλες τις ώρες

Γυναικεία φορέματα Primadonna Πάτρα
Οι συλλογές μας σε μοντέρνα φορέματα με νεανικά χαρακτηριστικά αλλά και σε πιο κλασικές γραμμές σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Φορέματα casual και βραδινά για κάθε τύπο σώματος χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητά τους, την άψογη ραφή τους και την τέλεια εφαρμογή τους αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την σιλουέτα σας.

Mini και maxi φορέματα είναι όλα δημιουργίες υψηλής αισθητικής για να τραβάτε τα βλέμματα όλων επάνω σας.

Δώστε στιλ στις καθημερινές σας και λάμψη στις επίσημες εμφανίσεις σας με τα μοντέρνα φορέματα Primadonna.

Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν επίσης ζεστά και κομψά πανωφόρια, sexy και εφαρμοστά κολάν, αέρινες και θηλυκές φούστες  καλύπτοντας όλη την γκάμα της γυναικείας ένδυσης.

Μπορείτε να βρείτε τα μοντέρνα γυναικεία ρούχα Primadonna σε μοναδικές τιμές στο κατάστημά μας στην Πάτρα στην οδό Ρήγα Φεραίου 117 στον πεζόδρομο αλλά και στο eshop www.primadonna.com.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου