Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Μερικά εύκολα τρικ για να αφαιρέσεις κιλά

Μερικά εύκολα τρικ για να αφαιρέσεις κιλά

Πολλές είναι οι γυναίκες με λίγα παραπανίσια κιλά που ταλαιπωρούνται για να τα κρύψουν, άλλες τα καταφέρνουν, υπάρχουν όμως πολλές που στην προσπάθειά τους αυτή κάνουν μεγαλύτερα λάθη.


Εάν είσαι παχουλή ή θέλεις να κρύψεις μερικά κιλά που ειδικά τώρα μετά τις γιορτές έχεις πάρει ακολούθησε μερικά κόλπα που σου  προτείνουμε.

Όλες γνωρίζετε ότι το μαύρο χρώμα αδυνατίζει, υπάρχουν όμως και άλλα χρώματα όπως το σκούρο μπλε, το μοβ και το σοκολατί που μπορούν να κάνουν  την ίδια δουλειά και επί πλέον κολακεύουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.


Μην ντύνεσαι σαν να φοράς ράσα !!! Προτίμησε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα σου και γι’ αυτό προτίμησε τα κρουαζε φορέματα ή τα φορέματα και  τις ψηλόμεσες φούστες με ζώνη για να τονίσουν την μέση σου και να της δώσουν υπόσταση.

Πρόσεξε τα μανίκια στα ρούχα σου να μην είναι ούτε πολύ κοντά και τονίζονται τα μπράτσα σου, ούτε μακριά που μπορεί να σε κονταίνουν προτίμησε μανικια ¾ που δίνουν χάρη στο ντύσιμό σου και το μάτι πέφτει στο τελειωμά τους.

Μην φοράς ζιβάγκο και γενικά ότι κρύβει το λαιμό σου και μπορεί να σε δείχνει κοντή και παχουλή. Πρόσεξε το ντεκολτέ να είναι με V λαιμόκοψη ή χαμόγελο που τραβάει το βλέμμα και σε δείχνει και πιο ψηλή.

Απέφυγε τα βελούδινα και τα κοτλέ υφάσματα που μόνο όγκο μπορούν να σου προσθέσουν και προτίμησε μαλακά υφάσματα.

Η ρομαντική και διαχρονική δαντέλα μόνο καλό θα σου κάνει και επί πλέον θα προσδώσει στο ντύσιμό σου περισσότερη θηλυκότητα.

Εάν φοράς flat παπούτσια προτίμησε να έχουν μύτες, εάν φοράς γόβες προτίμησέ τες σε nude αποχρώσεις. Τέλος εάν φοράς μπότες πρόσεξε να είναι αρκετά κάτω από το γόνατο για να μην σε δείχνουν κοντή.

Σας γεννήθηκαν απορίες ρωτήστε μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι σας απασχολεί.

Γυναικεία ρούχα Primadonna.  Πάντα δίπλα σας !!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου