Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Μερικά κόλπα για να δείχνεις ψηλότερη

Μερικά κόλπα για να δείχνεις ψηλότερη

Λίγο – πολύ ένα θεματάκι με το ύψος το έχουμε εμείς οι γυναίκες. Και εννοώ πως πάντα θέλουμε λίγους πόντους παραπάνω για να δείχνουμε πιο ψηλές.

Δηλαδή και κοντές να είμαστε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προσθέσουμε ύψος.

Και επειδή η μανούλα μας έτσι μας έκανε και ύψος δεν μπορούμε να πάρουμε εμείς οι γυναίκες σαν πανούργες που είμαστε μεταχειριζόμαστε μερικά κόλπα.

Μερικά από αυτά τα τεχνάσματα που μπορούμε να κάνουμε για να φανούμε πιο ψηλές είναι τα εξής.

Παντελόνι καμπάνα

Φόρεσε παντελόνι καμπάνα δηλαδή πολύ στενό μέχρι το γόνατο και φαρδύ στο κάτω μέρος. Φρόντισε το μήκος του να σκεπάζει τα ψηλοτάκουνα που φοράς και έκανες κορμί κυπαρίσσι.

Maxi φούστα

Και με την maxi φούστα μπορείς να επιτύχεις ωραίο αποτέλεσμα, αρκεί να είναι μονόχρωμη και να ακολουθεί την γραμμή του σώματός σου. Για καλύτερο αποτέλεσμα βάλε το top μέσα από την φούστα.

Mini φούστα

Δηλαδή όταν λέμε mini εννοούμε super mini. Ναι μην σας φαίνεται παράξενο και με την πολύ κοντή φούστα που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια μπορούμε να φανούμε ψηλότερες. Η maxi η mini ενδιάμεσο μήκος δεν υπάρχει.

Μπλούζα με V λαιμόκοψη

Και οι μπλούζες που έχουν βαθιά λαιμόκοψη σε σχήμα V δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι το σώμα μας ψηλώνει. Γι’ αυτό έχετέ το κατά νου όταν αγοράζετε μπλούζες.

Λεπτές ζώνες

Οι ζώνες έχουν την ιδιότητα να μας δείχνουν πιο κομψές γιατί κόβουν το σώμα στην μέση. Επειδή όμως θέλουμε να μας δίνουν και λίγο ύψος προτιμήστε τις λεπτές ζώνες από τις φαρδιές.

Τα μαλλιά

Εάν είστε κοντές και έχετε μακριά μαλλιά σας δείχνουν ακόμα κοντύτερες ενώ τα κοντά μαλλιά κάνουν το αντίθετο. Αφού δεν θέλετε να τα κόψετε μαζέψτε τα κότσο ψηλά.

Επίσης πρέπει να ξέρετε πως ψηλότερες μας δείχνουν

  • Τα μονόχρωμα ρούχα
  • Ρούχα με κάθετες ρίγες
  • Τα ψιλόμεσα ρούχα

Ακολουθήστε αυτά τα κόλπα και εάν δεν γίνετε ψηλότερες σίγουρα θα αισθανθείτε ότι προσθέσατε μερικούς πόντους.

Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin
Εγγραφείτε στο κανάλι μας Primadonna : Γυναικεία – ρούχα στο youtube.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου