Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Φόρεσε το παλτό σύμφωνα με το σώμα σου

Φόρεσε το παλτό σύμφωνα με το σώμα σου

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στην αγορά ενός παλτό που πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε στην ντουλάπα μας για διαχρονικό και μοναδικό στιλ τον χειμώνα.

Να επαναλάβουμε και εδώ πως η αγορά του γυναικείου παλτό αποτελεί μία επένδυση και πρέπει να προσέξουμε να έχει κλασική γραμμή και άριστη ποιότητα.

Επέλεξε το παλτό ανάλογα με το σώμα σου

Αφού λοιπόν μάθουμε σε τι κατηγορία σωματότυπου ανήκουμε ( διαβάστε εδώ ) προχωράμε στην σωστή επιλογή.

1) Εάν έχεις γυναικείο σώμα μήλο σαν πρώτη σου επιλογή έχεις παλτό σε Α γραμμή για να σε κολακεύει. Αν πάλι θέλεις παλτό σε ίσια γραμμή να το πάρεις μακρύ για να σου προσθέτει ύψος.

2) Εάν ο σωματότυπός  σου είναι αχλάδι προτίμησε παλτό σε ίσια γραμμή αρκετά μακρύ, και με ζώνη θα δείχνει ακόμα καλύτερο γιατί θα αναδεικνύει την σιλουέτα σου.

3) Εάν δεν είσαι πρώτο μπόι φρόντισε το μήκος του να είναι έως το μέσο του γλουτού για να σας κονταίνει κι’ άλλο, ενώ αν είστε ψηλή δεν έχετε πρόβλημα.

4) Αν το σώμα σου μοιάζει με ορθογώνιο παραλληλόγραμμα σίγουρα σου ταιριάζει παλτό σε Α γραμμή και με ζώνη για να τονίζει την θηλυκότητά σου.

Για να σιγουρευτείς αν το παλτό είναι το νούμερό σου ανασήκωσε τα χέρια σαν να κάνεις αεροπλανάκι, αν σηκώνεται και αυτό μαζί με αυτά τότε θέλεις μεγαλύτερο νούμερο.

Για να υποστηρίξεις το παλτό που φοράς πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις προκαταλήψεις, παλτό δεν φορούν μόνο οι γυναίκες που έχουν μεγάλη ηλικία.

Για την χρησιμότητα ενός γυναικείου παλτό διάβασε περισσότερα εδώ.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου