Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Γυναικεία ρούχα Primadonna χειμώνας 2017-2018


                                        https://www.youtube.com/watch?v=SF5_w5KsxxU


Το κατάστημα και το e-shop Primadonna με γυναικεία ρούχα βρίσκεται στην Πάτρα στην οδό Ρήγα Φεραίου 117. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι https://www.primadonna.com.gr.


Η χειμερινή μας συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία ρούχα μοντέρνα αλλά και κλασικά που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και θα τα βρείτε και σε μεγάλα μεγέθη.

Κάθε γυναίκα που της αρέσει το φινετσάτο και στιλάτο ντύσιμο μπορεί να βρει στο Primadonna maxi φορέματα, mini φορέματα casual και βραδινά, γυναικεία σακάκια, γουνάκια και μπολερό που συνοδεύουν τα καθημερινά  και τα επίσημα look σας, γυναικείες φούστες, γυναικεία παντελόνια, γυναικεία μπουφάν, γυναικεία παλτό, μαντώ, γυναικείες μπλούζες casual και βραδινές, γυναικεία ταγιέρ, γυναικεία κοστούμια, γυναικεία κολάν, γυναικείες ζακέτες,  σε μεγάλη ποικιλία και μοντέρνα σχέδια.

Απολαύστε σε αυτό το video μερικά από τα ρούχα της χειμερινής μας συλλογής και εκείνο που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι όλα τα ρούχα είναι άμεσα διαθέσιμα και στο κατάστημα και στο eshop Primadonna.

Κάνετε τις παραγγελίες σας και τηλεφωνικά στο 2610314770 και γευθείτε την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια που σας παρέχει το Primadonna.

Με δωρεάν έξοδα αποστολής, δωρεάν αλλαγές, δωρεάν επιστροφές, δωρεάν αντικαταβολή και άμεση επιστροφή χρημάτων αν χρειαστεί μην το σκέφτεστε καθόλου !!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου