Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Γόβες στην Πάτρα για τον χειμώνα 2017 - 2018

Γόβες στην Πάτρα για τον χειμώνα 2017 - 2018


Σχέση πάθους χαρακτηρίζει όλες τις γυναίκες με το πιο κομψά και ταυτόχρονα θηλυκά και sexy παπούτσια της γκαρνταρόμπας μας.


Οι γόβες είναι sexy και όποιος αντέξει


Και δεν είναι τυχαίο, που όχι μόνο ένα, αλλά πολύ περισσότερα ζευγάρια γόβες κοσμούν την κάθε γυναικεία ντουλάπα παρά την κούραση που πολλές φορές μας προκαλούν.

Οι γυναίκες τις λατρεύουν, στον ανδρικό πληθυσμό αρέσουν, και οι γόβες συνεχίζουν χωρίς σοβαρό αντίπαλο να αναδεικνύουν την θηλυκότητα, την τσαχπινιά και την κομψότητα της γυναικείας σιλουέτας με τον καλύτερο τρόπο.

Για τις γυναικείες γόβες και ιδιαίτερα τις ψηλοτάκουνες έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα μας τονίζοντας τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν.

Δεν γνωρίζουν ηλικίες, δεν γνωρίζουν από ώρα και ημέρα, αφού τις φοράμε παντού και πάντα το μόνο που γνωρίζουν και το καταφέρνουν περίφημα είναι να καλλωπίζουν και να ομορφαίνουν το κάθε γυναικείο outfit, casual και επίσημο.

Παρά τα μικροπροβληματάκια που μας δημιουργούν εμείς συνεχίζουμε απτόητες να είμαστε τρελά ερωτευμένες μαζί τους γιατί "Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος !!" όπως λέει η σοφή παροιμία μας.

Στο κατάστημα Primadonna με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ θα βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα που θα σας ενθουσιάσουν για την χειμερινή περίοδο 2017 - 2018.

Επισκεφτείτε το Primadonna store στην Πάτρα και στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 117 στον πεζόδρομο. Για την εξυπηρέτησή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2610314770.

Για online παραγγελίες επισκεφτείτε το e-shop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.primadonna.com.gr.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου