Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Τα καφτάνια αλλάζουν την διάθεση το καλοκαίρι

Τα καφτάνια αλλάζουν την διάθεση το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο, ο καιρός είναι σύμμαχός μας, τα ρούχα είναι αέρινα, υπάρχει μια γενικότερη χαλάρωση και εμείς θέλουμε να είμαστε στιλάτες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το Primadonna σου προτείνει ένα αγαπημένο γυναικείο καλοκαιρινό ρούχο που μπορείς να το φορέσεις παντού, στην παραλία, στην πόλη για τα ψώνια σου, στην δουλειά σου, αλλά και στην βραδινή σου έξοδο, ακόμα και καλεσμένη σε γάμο.

Αναφερόμαστε όπως θα καταλάβατε στα καφτάνια που είναι θηλυκά, είναι sexy, είναι δροσερά και δίνουν ένα ξεχωριστό και ανέμελο στιλ σε κάθε σας εμφάνιση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εάν το στιλ σου βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο ρομαντικό και το bohemian τα καφτάνια αποτελούν για σένα την ιδανική επιλογή για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με flat παπούτσια, με σανδάλια η κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα με την ίδια ευκολία ανάλογα με την περίσταση.

Μερικές συμβουλές για τα καφτάνια


Εάν είσαι μικροσκοπική προτίμησε αέρινο καφτάνι για να σου προσθέτει ύψος.

Αντίθετα εάν είσαι ψιλή σου ταιριάζουν καλύτερα τα maxi καφτάνια.

Τα καφτάνια που περιέχουν λεπτομέρειες από δαντέλα δίνουν ένα ρομαντικό ύφος στο look σου.

Αν φοράτε εμπριμέ καφτάνια με έντονα prints συνδυάστε τα με ήσυχα αξεσουάρ.

Τα maxi καφτάνια συνδυάζονται καλύτερα με τσάντες πουγκιά και σανδάλια σε αρχαιοελληνικό στιλ.

Maxi εμπριμέ καφτάνι με λάστιχο στην μέση


Το κατάστημα Primadonna σου προτείνει για το φετινό καλοκαίρι ένα maxi αέρινο καφτάνι σε φαρδιά γραμμή με λάστιχο στην μέση. Έχει V λαιμόκοψη μπροστά και V ανοικτή πλάτη. Λεπτομέρειες από δαντέλα διακοσμούν το μπούστο και τα ¾ μανίκια.

Η κάθετη τρέσα δαντέλας στο μπροστινό μέρος δίνει μια ρομαντική πινελιά στο σύνολό σας. Αποτελείται από ύφασμα τύπου σατέν και μπορείτε να το φορέσετε εκτός από casual και σε επίσημες εμφανίσεις.  Θα το βρείτε σε τρία υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα.

Ότι τύπου καφτάνι και αν επιλέξετε μονόχρωμα, εμπριμέ, τουνίκ, ανατολίτικα ένα είναι σίγουρο ότι εσείς θα νιώθετε άνετα και θα εντυπωσιάζετε τους γύρω σας.

Επισκεφτείτε το κατάστημα Primadonna στην Πάτρα για να βρείτε εκτός από casual γυναικεία ρούχα και βραδινά φορέματα για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Ρήγα Φεραίου 117.

 Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin  

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου