Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Γυναικεία backpacks Πάτρα s/s 2017



Ένα θέμα που δεν βαριόμαστε ΠΟΤΕ μα ποτέ οι γυναίκες, είναι το να βλέπουμε συνεχώς νέα αξεσουάρ και συγκεκριμένα τσάντες.
Όπως για παράδειγμα τα αγαπημένα σακίδια πλάτης ή backpack που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει για τα καλά τόσο στην ζωή όσο και στη ντουλάπα μας.

Άνετα, στιλάτα και πρακτικά είναι πάντα εδώ για να αφήνουν τα χέρια μας ελεύθερα και να δίνουν extra στιλ στην πλάτη μας.

Με την σωστή επιλογή του backpack, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μια επίσημη και όχι μόνο εμφάνιση.

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν ποιες τάσεις επικρατούν στα backpack, τότε πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι τόσο στο κατάστημα  όσο και στο  e-shop θα βρεις  μονόχρωμα σακίδια πλάτης, μέχρι statement και ιδιαίτερα σχέδια.

Ομόρφυνε για λίγο την πλάτη σου, άφησε τις ΄΄βαρετές΄΄ τσάντες που μόνο κακό κάνουν στα χέρια και στους ώμους και δες τα backpack με άλλο μάτι!

Στην συλλογή μας θα βρείς αυτό που θέλεις. Κάνε την επιλογή των ονείρων σου σε γυναικεία backpack. Επισκέψου το Primadonna στην διεύθυνση https://www.primadonna.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου