Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Τι ρούχα να φορέσω σε βραδινή έξοδο

Τι ρούχα να φορέσω σε βραδινή έξοδο


Όλες μας αναρωτιόμαστε τι ρούχα να φορέσουμε σε μια βραδινή μας έξοδο. Πρέπει να είναι ρούχα λαμπερά που να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των άλλων αλλά κυρίως να νιώθουμε εμείς καλά μέσα σ’ αυτά.


Εκείνο βεβαίως που θα σκεφτούμε όταν πάμε να αγοράσουμε ρούχα είναι να μην τα φορέσουμε μόνο μια φορά αλλά να μπορούμε να τα συνδυάσουμε και με τα υπόλοιπα ρούχα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Ένα άλλο επίσης που θα σκεφτούμε (μέρες που είναι) να είναι οικονομικά και ευκολοφόρετα  για να έχουμε την οικονομική δυνατότητα στο μέλλον να συμπληρώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και με άλλα κομμάτια που θα μας αρέσουν.

Τρεις στιλάτες προτάσεις για την βραδινή σας έξοδο.


Οι προτάσεις είναι πολλές, παρακάτω θα σας προτείνουμε τρεις όμορφους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσει η εμφάνισή σας γοητεία και λάμψη.

Συνδυάστε ένα όμορφο πουκάμισο κατά προτίμηση λευκό με ένα στενό ,εφαρμοστό παντελόνι. Θα επιλέγαμε μπορντω  παντελόνι γιατί είναι μόδα και εφέτος.Για πανωφόρι θα επιλέγαμε ένα ανδρικό σακάκι, μια κάπα ή ένα δερμάτινο μπουφάν.Φορέστε και τις ψηλοτάκουνες  γόβες σας που σίγουρα θα έχετε και θα έχετε κάνει ένα εντυπωσιακό outfit.


Δεύτερη πρόταση είναι ένα στενό midi φόρεμα σε συνδυασμό με ψηλές γόβες. Τώρα στα midi φορέματα από πάνω μπορούμε να βάλουμε αρκετά ρούχα όπως ένα γουνάκι ένα ανδρικό σακάκι η ακόμα και μια κάπα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ MIDI ΦΟΡΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ JACKET.

Τρίτη πρόταση μπορούμε να φορέσουμε ένα πιο εύκολο από τα ρούχα που είδαμε αυτό είναι μια απλή στενή φούστα συνδυασμένη με ένα crop-top αλλά και με ένα λευκό πουκάμισο και για πανωφόρι ένα κοντό δερμάτινο jacket αλλά και ένα σακάκι πάντα με ψηλές γόβες αλλά και ψηλά μποτίνια.

Για περισσότερες προτάσεις όχι μόνο για την βραδινή σας έξοδα αλλά και για τις καθημερινές σας εμφανίσεις επισκεφτείτε το e-shop www.primadonna.com.gr

Σας άρεσε το άρθρο ; Αφήστε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου