Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Ανέδειξε το στιλ σου με ένα υπέροχο παλτό

Ανέδειξε το στιλ σου με ένα υπέροχο παλτό


Πολλές φορές το έχουμε γράψει, θα το ξαναγράψουμε εδώ πως αρκεί ένα υπέροχο γυναικείο πανωφόρι για να αναδείξει ένα απλό ντύσιμο.


Σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας είχαμε αναφερθεί εκτενώς στα πλεονεκτήματα και στο ρόλο που παίζει ένα ωραίο γυναικείο παλτό σε κάθε γυναικείο ντύσιμο τον χειμώνα.

Μάλιστα το είχαμε ονομάσει "βασιλιάς των πανωφοριών" αφού είναι διαχρονικό και μεταμορφώνει ριζικά και πάντα προς το καλύτερο το οποιοδήποτε γυναικείο look.

Σας είχαμε γράψει πως η αγορά ενός παλτό είναι επένδυση και πως ένα ωραίο και κομψό παλτό που να ταιριάζει στο στιλ σας αξίζει τα λεφτά του. Διαβάστε το άρθρο μας : Το διαχρονικό γυναικείο παλτό αξίζει τα λεφτά του.

Δώστε αξία στο ντύσιμό σας με ένα υπέροχο παλτό

 

Κοντό μαύρο φόρεμα με γκρι αποχρώσεις


Κοντό μαύρο φόρεμα ANGELO με γκρι αποχρώσεις και σε στενή γραμμή. Έχει στρογγυλή λαιμόκοψη, V χαμηλή πλάτη και κλείνει με κρυφό φερμουάρ στην πλάτη. Δες το εδώ

Μακρύ παλτό με κουμπιά και δέσιμο στην μέση


Γυναικείο μακρύ παλτό Angelo με μεταλλικά κουμπιά και με δέσιμο στην μέση. Έχει μακριά μανίκια, τσέπες στο πλάι και λεπτομέρειες από δερματίνη. Είναι πάρα πολύ ωραίο, κομψό και στιλάτο. Δείτε εδώ το υπέροχο αυτό παλτό.

Για περισσότερες προτάσεις και για να διαβάσετε άρθρα γυναικείας μόδας επισκεφτείτε το Primadonna blog.

Υπάρχουν επίσης πολλοί λόγοι για να κάνετε τις online αγορές σας από το e-shop Primadonna. Διαβάστε το άρθρο μας : E-shop Primadonna – Γιατί να μας προτιμήσετε.
Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin
Εγγραφείτε στο κανάλι μας Primadonna : Γυναικεία – ρούχα στο youtube.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου