Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Τι ρούχα να φορέσω στο πρώτο ραντεβού

Τι ρούχα να φορέσω στο πρώτο ραντεβού


Επιτέλους η μεγάλη ώρα έφτασε …. χαρά, ενθουσιασμός, ανυπομονησία, άγχος, αλλά συνάμα γεννιέται και η απορία. Τι ρούχα να φορέσω για να του αρέσω ; πώς να χτενίσω τα μαλλιά μου, πώς να βαφτώ ; Και βέβαια αρχίζουν τα ερωτηματικά που θέλουν απάντηση εδώ και τώρα.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συμφωνήσουμε το που θα πάμε και τι ώρα.

Άλλο πράγμα είναι να βγούμε για ένα καφέ και άλλο για ένα ποτό, άλλο πράγμα είναι να πάμε σινεμά ή θέατρο και άλλο πράγμα να πάμε για φαγητό.

Προσπαθήστε και …….σίγουρα έχετε τον τρόπο να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας δηλαδή εκεί που θα νιώθετε πιο άνετα.

Αποφύγετε χώρους με πολύ φασαρία και βαβούρα και προτιμήστε να πάτε κάπου πιο ήσυχα για να μπορέσετε να μιλήσετε.

Εκμεταλλευτείτε τα δυνατά σας σημεία


Χτένισμα στο πρώτο ραντεβού
Δώστε έμφαση στα δυνατά σημεία και φροντίστε να τα αναδείξετε με το ντύσιμό σας χωρίς όμως υπερβολές αλλά και χωρίς αποκαλύψεις….

Εάν έχετε μακριά πόδια θα πρέπει να μην τα κρύψετε φορώντας ένα απλό mini φόρεμα όχι όμως πολύ κοντό και εφαρμοστό, που θα σας δίνει άνεση στις κινήσεις.

Εάν έχετε πλούσιο στήθος φορέστε ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα σε ίσια γραμμή με κανονικό ντεκολτέ  συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Εάν έχετε τονισμένους γλουτούς θα μπορούσατε να φορέσετε μία strapless ολόσωμη φόρμα με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Εάν έχετε γυμνασμένους ώμους και πλάτη θα μπορούσατε να φορέσετε ένα top που να αφήνει γυμνούς τους ώμους και να έχει λίγο ανοικτή πλάτη. Άλλωστε στην θέα της πλάτης σας θα γίνει ο αποχαιρετισμός και θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα του μείνει.

Τέλος δεν θα ήταν κακή ιδέα να φορέσεις το αγαπημένο σου skinnyjean, είναι εφαρμοστό τονίζει το σώμα σου και τους γλουτούς σου και θα είσαι cool. Σε αυτή την περίπτωση επί πλέον θα δείξεις ότι δεν ασχολήθηκες και πολύ με την εμφάνισή σου πράγμα που θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

Με ότι ντύσιμο και να κάνετε επιλέξτε κομψά και στιλάτα μεν άνετα δε παπούτσια που δεν θα σας κουράσουν .Η εικόνα μιας γυναίκας που δυσκολεύεται να περπατήσει δεν είναι και ότι καλύτερο.
Κάνε ένα απλό χτένισμα ώστε να φαίνεσαι περιποιημένη χωρίς υπερβολές, και ένα διακριτικό μακιγιάζ χωρίς το αποτέλεσμα να είναι έντονο.

Και μερικές ακόμα συμβουλές


Απόφυγε τα πολλά πράγματα και τις υπερβολές, δείξε ότι δεν προσπάθησες πολύ για να είσαι
Μακιγιάζ στο πρώτο ραντεβού
όμορφη, γιατί  μην ξεχνάς πως κάθε γυναίκα είναι όμορφη όταν είναι περιποιημένη και βγάζει την εικόνα που την αντιπροσωπεύει.

Προσπαθήστε να μην πάτε την κουβέντα σε θέματα που διχάζουν όπως τα πολιτικά και το ποδόσφαιρο και με έντεχνο τρόπο οδηγήστε την σε συζητήσεις πιο χαλαρές όπως πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, τα χόμπι που σας αρέσουν κλπ

Προτιμήστε ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν σε  κάθε ώρα και χώρο, όχι ιδιαίτερα εκκεντρικά. Θέλουμε να τραβήξουμε το δικό του ενδιαφέρον, και όχι όλων όσων περνάμε από διπλά τους.

Και μην ξεχάσεις τα σπουδαιότερα πράγματα ! Την διάθεσή σου και το χαμόγελό σου !!!!


Σου άρεσε αυτό το άρθρο ; Κοινοποιήστε το  – Αφήστε ένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου