Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Συνδυάστε το κοραλλί σας φόρεμα

Συνδύασε το κοραλλί σου φόρεμα

Ένα από τα πιο όμορφα και πιο εντυπωσιακά  καλοκαιρινά φορέματα είναι αναμφισβήτητα το κοραλλί. Ένα κομμάτι  το οποίο οπωσδήποτε θα πρέπει να διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας και μπορεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς να φορεθεί όλες τις ώρες. Ότι κι’ αν επιλέξετε maxi, mini, ασύμμετρο ή στράπλες, το κοραλλί φόρεμα είναι πάντα η τέλεια επιλογή!

Πως θα φορέσετε όμως το κοραλλί σας φόρεμα;


Φόρεμα κοραλλί boho στιλ
Το mini φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε  στο γραφείο με ένα ζευγάρι καφέ ψηλοτάκουνα ή flat πέδιλα και μία τσάντα στην ίδια απόχρωση. Το σύνολο αυτό θα δείχνει  ιδιαίτερα εντυπωσιακό ωστόσο αν νιώθετε ότι κάτι σας λείπει, προσθέστε ένα ζευγάρι oversized χρυσά σκουλαρίκια.

Εάν πάλι φορέσετε ένα στράπλες φορεματάκι εκτός από την παραλία μπορείτε να το φορέσετε και στον καφέ με τις φίλες σας ή ακόμα και στα ψώνια σας συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα και τιρκουάζ  κοσμήματα, για να πετύχετε  την τέλεια αντίθεση.



Φόρεμα κοραλλί mini εφαρμοστό
Εάν επιλέξετε  κοραλλί φόρεμά σε στενή γραμμή που φθάνει μέχρι το γόνατο μπορείτε να το φορέσετε στη δουλειά σας αλλά και σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, μία μαύρη κομψή τσάντα και ένα κολιέ στο λαιμό.

Το casual κοραλλί φορεματάκι σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και μια oversized λευκή τσάντα.

Τέλος για πιο επίσημες εμφανίσεις επιλέξτε ένα maxi εντυπωσιακό φόρεμα με ανοικτή πλάτη (ε καλοκαιράκι είναι) συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ένα χρώμα που να κάνει αντίθεση, βάλτε και ένα τσαντάκι  clutch και με το κατάλληλο χτένισμα και τα απαραίτητα αξεσουάρ, προσδώστε  λάμψη στο σύνολό σας.


Για να δείτε πολλά φορέματα σε κοραλλί χρώμα επισκεφτείτε το site μου www.primadonna.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου